Forside: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 20: | Linje 20: | ||
* [[Kyllingefad]] | * [[Kyllingefad]] | ||
* [[Brændende kærlighed]] | * [[Brændende kærlighed]] | ||
* [[Oksekød med karry og tomat]] | |||
== Supper == | == Supper == | ||
Linje 32: | Linje 33: | ||
* [[Fastelavnsboller]] | * [[Fastelavnsboller]] | ||
== Kage == | |||
* [[Mazarinkage]] | |||
== Dessert == | == Dessert == |
Versionen fra 27. feb. 2008, 19:47
Ris
Spaghetti og Pasta
- Sauce Bolognese (sugo)
- Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs
- Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs