Skinke i paprikasovs
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
(4 personer)
Kødsovsen
- 100 gr. bacon i tern
- 1/2 kg skinkekød
- Evt. lidt coctailpølser
- 1 spsk. paprika
- 250 gr. champignon
- 1/2 broccolihoved
- 3 gulerødder
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 1/4 liter madlavningsfløde
- Salt & peber
- Olie
Tilbehør
- Ris
- Hakket persille (pynt)
Tilberedning
- Kog risene.
- Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
- Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
- Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
- Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
- Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og fløde ved (samt coctailpølser, hvis ønsket)
- Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.