Tiramisu
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
En lækker, nem dessert.
Skal laves i forvejen, så den egner sig godt som dessert til festmad.
Ingredienser
- 250 gr. mascarpone
- 3 pasteuriserede æggehvider
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 5 spsk. sukker
- 15 (ca.) fingersmåkager (Savoiardi)
- 1 dl. stærk kaffe
- 1 lille glas marsala
- Kakaodrys
Tilberedning
- Fordel fingerkagerne i bunden af et fad, så de ligger i et lag
- Dryp den kolde kaffe over
- Dryp marsala over
- Pisk blommerne lyse med 3 spsk. sukker
- Vend piskede æggeblommer med mascarpone
- Pisk hviderne næsten stive, tilsæt sukker og pisk helt stive
- Vend forsigtigt piskede hvider med mascarponecremen
- Fordel cremen over kagerne
- Drys med kakao, evt. gennem en sigte
- Stil den koldt i 3-4 timer, inden servering