Gyros: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_5053_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Gyros]] | [[Image:IMG_5053_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Gyros]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
Denne græsk krydrede ret smager godt, og [[Tabouleh]] gør sig godt som tilbehør. Kødet skal gerne marinere i et par timer, hvis man husker at komme igang i god tid, men det er ikke strengt nødvendigt. | Denne græsk krydrede ret smager godt, og [[Tabouleh]] gør sig godt som tilbehør. Kødet skal gerne marinere i et par timer, hvis man husker at komme igang i god tid, men det er ikke strengt nødvendigt. |
Nuværende version fra 26. okt. 2008, 19:58
Denne græsk krydrede ret smager godt, og Tabouleh gør sig godt som tilbehør. Kødet skal gerne marinere i et par timer, hvis man husker at komme igang i god tid, men det er ikke strengt nødvendigt.
Ingredienser
Kødet
- 500 gr. skært svinekød
Marinade
- 3 spsk. olie
- 2 tsk. barbecuekrydderi
- 1-2 tsk. tørret rosmarin
- Salt og peber
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk. citronsaft
Tilbehør
- Ingredienser til Tabouleh
- God pitabrød eller andet godt madbrød
Tilberedning
- Lav Tabouleh som beskrevet i opskriften
- Skær kødet ud i passende aflange stykker
- Pisk marinaden sammen
- Vend kødstykkerne i marinaden og lad det marinere i køleskab et par timer (kan udelades)
- Steg kødet et par minutter på en godt varm pande
- Server med godt brød, fetatern, Tabouleh eller anden god salat