Keema Matar
Fra Opskrifter
Version fra 10. okt. 2009, 19:06 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Keema Matar {{AdSenseInsidePostRight}} Tilbehør: Ris, tomatraita, chapati eller nan brød. == Ingredienser == * Ris * 400 gr. hakket...)
Tilbehør: Ris, tomatraita, chapati eller nan brød.
Ingredienser
- Ris
- 400 gr. hakket oksekød
- 2 spsk. olivenolie
- 1 finthakket løg
- 2 hakkede fed hvidløg
- 1 spsk. finthakket frisk ingefær
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. karry
- 2 tsk. koriander
- 2 tsk gurkemeje
- 1 laurbærblad
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 2 dl. vand
- 50 gr. ærter
- 2 tsk. salt
- peber
Tilberedning
- Sæt ris over
- Steg løgene i olie
- Tilsæt ingefær og hvidløg og steg lidt med
- Tilsæt spidskommen, koriander, gurkemeje og karry
- Kom nu kødet i og lad det brune
- Tilsæt de hakkede tomater samt laurbærblad, salt og vand og lad det simre sammen i en 1/2 time (væden skal være kogt)
- Rør ærter i og smag til med salt og peber
Server med ris!