Biscotti

Fra Opskrifter
Version fra 18. maj 2014, 11:50 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Biscotti {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 250 gr. hvedemel * 250 gr. sukker * 1/2 tsk. bagepulver * 2 tsk. vaniliesukk…')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Biscotti

Ingredienser

  • 250 gr. hvedemel
  • 250 gr. sukker
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniliesukker
  • revet skal af 1 økocitron
  • 150 gr. mandler med skal
  • 2 æg

Tilberedning

  1. Tænd ovn på 160 grader varmluft
  2. Bland mel sukker, bagepulver, vanilie og citronskal
  3. Tilsæt mandlerne
  4. Saml dejen med de 2 æg
  5. Dejen virker smulrende og tør, og det kræver lidt æltning at få den samlet (tilsæt evt. 1 tsk. vand)
  6. Tril dejen til 2 pølser
  7. Læg dem på bageplade med bagepapir
  8. Bag i 35 min.
  9. Tag ud og skru ovnen ned på 100 grader
  10. Skær kagerne i 1 1/2 cm tykke skiver med en skarp kniv
  11. Læg skiverne på bagepladen, og lad dem tørre 5-10 min i ovnen
  12. De virker stadig bløde når de tages ud, men de bliver sprøde når de afkøler