Biscotti
Fra Opskrifter
Version fra 18. maj 2014, 11:50 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Biscotti {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 250 gr. hvedemel * 250 gr. sukker * 1/2 tsk. bagepulver * 2 tsk. vaniliesukk…')
Ingredienser
- 250 gr. hvedemel
- 250 gr. sukker
- 1/2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. vaniliesukker
- revet skal af 1 økocitron
- 150 gr. mandler med skal
- 2 æg
Tilberedning
- Tænd ovn på 160 grader varmluft
- Bland mel sukker, bagepulver, vanilie og citronskal
- Tilsæt mandlerne
- Saml dejen med de 2 æg
- Dejen virker smulrende og tør, og det kræver lidt æltning at få den samlet (tilsæt evt. 1 tsk. vand)
- Tril dejen til 2 pølser
- Læg dem på bageplade med bagepapir
- Bag i 35 min.
- Tag ud og skru ovnen ned på 100 grader
- Skær kagerne i 1 1/2 cm tykke skiver med en skarp kniv
- Læg skiverne på bagepladen, og lad dem tørre 5-10 min i ovnen
- De virker stadig bløde når de tages ud, men de bliver sprøde når de afkøler