Hjemmelavede flødeboller

Fra Opskrifter
Version fra 7. feb. 2010, 08:53 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hjemmelavede flødeboller {{AdSenseInsidePostRight}} Søde sager! == Ingredienser == (ca. 15 stk.) * 1 rulle ren rå marcipan (ikke ...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Hjemmelavede flødeboller

Søde sager!

Ingredienser

(ca. 15 stk.)

  • 1 rulle ren rå marcipan (ikke det hele bruges)
  • 300 gr. sukker
  • 1 dl. vand
  • 160 gr. pasteuriserede æggehvider
  • 200 gr. mørk chokolade

Tilberedning

  1. Skær marcipan i skiver, 15 stk.
  2. Læg bundene på bagepapir og bag ved 180 grader 5-8 minutter
  3. Afkøl bundene
  4. Kog 300 gr. sukker op med 1 dl. vand og lad det koge 2 minutter
  5. Pisk æggehviderne let og tilsæt langsomt sukkerlagen
  6. Pisk stift med håndmixer ved middel hastighed
  7. Fyld det hele i en pose og klip et lille hul i hjørnet
  8. Sprøjt fyld på de bagte, afkølede bunde
  9. Bag flødebollerne igen ved 180 grader i ca. 5 minutter (skal have en fast overflade)
  10. Afkøl igen flødebollerne
  11. Smelt chokoladen over et vandbad
  12. Pensl/overtræk med smeltet chokolade