Kylling a la Cajun
Fra Opskrifter
Version fra 22. dec. 2008, 21:16 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kylling a la Cajun {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 250-300 gr. kyllingefiléter * 2 spsk. mel * 1 tsk. sa...)
Ingredienser
- 250-300 gr. kyllingefiléter
- 2 spsk. mel
- 1 tsk. sambal olek / chili
- 2 tsk. paprika
- olivenolie
- 2 løg
- 2 stilke bladselleri
- 1 rød peberfrugt
- 3 fed hvidløg
- 2-3 lauerbærblade
- Timian
- 350 gr. squash eller courgette
- 1,3 liter grøntsagsbouillon
- 175 gr. hvide basmatiris
- Hakket persille
- Salt og peber
Tilberedning
- Skær kødet i tern og vend det i mel, blandet med paprika
- Sauter løg i olie, bladselleri, peberfrugt og hvidløg
- Tilsæt chili/sambal olek
- Tag grøntsagerne op og brun kødet
- Tilsæt grøntsagerne igen, sammen med lauerbærblade, timian, squash og bouillon
- Bringes i kog og risene tilsættes
- Lad rette snurre under låg 15 minutter eller til risene er møre
- Smag til med persille, salt og peber