Kylling a la Cajun

Fra Opskrifter
Version fra 22. dec. 2008, 21:16 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kylling a la Cajun {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 250-300 gr. kyllingefiléter * 2 spsk. mel * 1 tsk. sa...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kylling a la Cajun

Ingredienser

  • 250-300 gr. kyllingefiléter
  • 2 spsk. mel
  • 1 tsk. sambal olek / chili
  • 2 tsk. paprika
  • olivenolie
  • 2 løg
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • 2-3 lauerbærblade
  • Timian
  • 350 gr. squash eller courgette
  • 1,3 liter grøntsagsbouillon
  • 175 gr. hvide basmatiris
  • Hakket persille
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Skær kødet i tern og vend det i mel, blandet med paprika
  2. Sauter løg i olie, bladselleri, peberfrugt og hvidløg
  3. Tilsæt chili/sambal olek
  4. Tag grøntsagerne op og brun kødet
  5. Tilsæt grøntsagerne igen, sammen med lauerbærblade, timian, squash og bouillon
  6. Bringes i kog og risene tilsættes
  7. Lad rette snurre under låg 15 minutter eller til risene er møre
  8. Smag til med persille, salt og peber