Stifatho
Fra Opskrifter
Version fra 22. dec. 2008, 20:50 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Stifatho {{AdSenseInsidePostRight}} Er god med kartofler i forskellige afarter. == Ingredienser == * 300-400 gr. oksekø...)
Er god med kartofler i forskellige afarter.
Ingredienser
- 300-400 gr. oksekød i strimler
- 250 gr. skalotteløg
- 1 ds. flåede tomater
- 2 dl. rødvin
- 1/2 dl. balsamico
- 6 fed hvidløg
- 2 laurbærblade
- Lidt spidskommen
- Lidt kanel
- 1 tsk. sukker
- Salt og peber
Tilberedning
- Steg løgene i en gryd, tag dem op
- Brun kødet
- Tilsæt tomater, rødvin, balsamico, hele fed hvidløg, laurbærblade, kanel, spidskommen, sukker, salt og peber
- Lad det hele simre under låg i 1 times tid
- Tilsæt de stegte skalotteløg og lad dem simre med 15-20 minutter