Stifatho

Fra Opskrifter
Version fra 22. dec. 2008, 20:50 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Stifatho {{AdSenseInsidePostRight}} Er god med kartofler i forskellige afarter. == Ingredienser == * 300-400 gr. oksekø...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Stifatho

Er god med kartofler i forskellige afarter.

Ingredienser

  • 300-400 gr. oksekød i strimler
  • 250 gr. skalotteløg
  • 1 ds. flåede tomater
  • 2 dl. rødvin
  • 1/2 dl. balsamico
  • 6 fed hvidløg
  • 2 laurbærblade
  • Lidt spidskommen
  • Lidt kanel
  • 1 tsk. sukker
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Steg løgene i en gryd, tag dem op
  2. Brun kødet
  3. Tilsæt tomater, rødvin, balsamico, hele fed hvidløg, laurbærblade, kanel, spidskommen, sukker, salt og peber
  4. Lad det hele simre under låg i 1 times tid
  5. Tilsæt de stegte skalotteløg og lad dem simre med 15-20 minutter