Skinke i paprikasovs
Fra Opskrifter
Ingredienser
- Ris
- 100 gr. bacon i tern
- 1/2 kg skinkekød
- 1 spsk. paprika
- 250 gr. champignon
- 1/2 broccolihoved
- 3 gulerødder
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 1/4 liter creme fine
- Hakket persille (pynt)
- Salt & peber
- Olie
Tilberedning
- Kog risene.
- Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
- Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
- Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
- Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
- Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
- Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.