Hjemmelavet Tortellini

Fra Opskrifter
Version fra 17. aug. 2008, 09:06 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hjemmelavet tortellini pasta Frisk, hjemmelavet pasta smager bare 10 gange bedre end færdigkøbt pasta. Desværre tager d...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Hjemmelavet tortellini pasta

Frisk, hjemmelavet pasta smager bare 10 gange bedre end færdigkøbt pasta. Desværre tager det lang tid at lave sin egen pasta. Almindelig pasta på en pastamaskine er tager ikke voldsomt langt tid, men tortellinien her tog mig lang tid at lave.

Husk: Du skal bruge en rund form til at skære stykker af dejen ud til tortellinierne. Den skal være ca. 5cm i diameter.

Ingredienser

Dej

  • 300 gr. durum mel
  • 3 æg
  • lidt salt
  • lidt olie

Fyld

  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille løg
  • 1 gulerod
  • 200 gr. hakket oksekød (eller lidt mindre)
  • 1 ds. flåede tomater
  • 0,5 terning grøntsagsbouillon
  • 1 sjat rødvin
  • 100 gr. kartofler
  • 25 gr. parmesanost
  • 25 gr. pecorinoost
  • Olie

Tilberedning