Kagemand af vandbakkelsesdej

Fra Opskrifter
Version fra 20. jul. 2014, 15:07 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Kagemand {{AdSenseInsidePostRight}} Da dejen er vandbakkelsesdej kan den også bruges til små vandbakkelser med creme eller flødesku…')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kagemand

Da dejen er vandbakkelsesdej kan den også bruges til små vandbakkelser med creme eller flødeskum.

Ingredienser

(lille)

  • 2 dl. vand
  • 80 gr. smør eller margarine
  • 100 gr. mel
  • 3 æg
  • glasur: flormelis, evt. kakao
  • slik og marcipan til pynt

Tilberedning

  1. varm vandet i en gryde sammen med smør
  2. kom mel i lidt ad gangen, rør til jævn masse
  3. fjern gryden fra varmen og lad køle af
  4. kom æggene i 1 ad gangen, kraftig piskning for hvert æg
  5. tænd ovnen på 200 grader
  6. form kagemanden på bageplade med bagepapir
  7. bag ca. 1/2 time til den er lysebrun
  8. pynt med glasur, marcipan og slik