Kagemand af vandbakkelsesdej
Fra Opskrifter
Version fra 20. jul. 2014, 15:07 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Kagemand {{AdSenseInsidePostRight}} Da dejen er vandbakkelsesdej kan den også bruges til små vandbakkelser med creme eller flødesku…')
Da dejen er vandbakkelsesdej kan den også bruges til små vandbakkelser med creme eller flødeskum.
Ingredienser
(lille)
- 2 dl. vand
- 80 gr. smør eller margarine
- 100 gr. mel
- 3 æg
- glasur: flormelis, evt. kakao
- slik og marcipan til pynt
Tilberedning
- varm vandet i en gryde sammen med smør
- kom mel i lidt ad gangen, rør til jævn masse
- fjern gryden fra varmen og lad køle af
- kom æggene i 1 ad gangen, kraftig piskning for hvert æg
- tænd ovnen på 200 grader
- form kagemanden på bageplade med bagepapir
- bag ca. 1/2 time til den er lysebrun
- pynt med glasur, marcipan og slik