Kyllingefad

Fra Opskrifter
Version fra 21. feb. 2008, 20:12 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|Kyllingefad Nemt at lave, sundt at spise, smager godt. == Ingredienser == * 3 kyllingefileter * 1 kg kartofler * 2-3 gulerødd...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kyllingefad

Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.

Ingredienser

  • 3 kyllingefileter
  • 1 kg kartofler
  • 2-3 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 gr. champignon
  • 3-4 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Paprika
  • Barbecue

(man kan også bruge bacon i tern, hvis man ønsker lidt ekstra)

Tilberedning

  1. Skræl kartoflerne og skær i grove skiver
  2. Skræl gulerødderne og skær i tern eller skiver
  3. Rens peberfrugt og skær i tern
  4. Rens champignon og del dem i halve
  5. Pil hvidløgsfed og del dem i halve
  6. Læg et stykke bagepapir i bunden af en bradepande
  7. Fordel grøntsagerne og hvidløget i bradepanden
  8. Krydr med salt og peber samt paprika
  9. Læg kyllingefilterne over grøntsagerne
  10. Krydr fileterne med barbecue

(hvis du bruger bacontern, så forsteg dem lidt på pande, dryp fedt af, og bland med grøntsagerne)