Hjemmelavet jordbæris

Fra Opskrifter
Version fra 26. maj 2008, 18:39 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hjemmelavet jordbæris == Ingredienser == (1-1,5 liter) * 75 gr. rørsukker * 1 tsk. vaniliepulver * 1 bæger pasteurise...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Hjemmelavet jordbæris

Ingredienser

(1-1,5 liter)

  • 75 gr. rørsukker
  • 1 tsk. vaniliepulver
  • 1 bæger pasteuriserede æggehvide
  • 1 bæger pasteuriserede æggeblomme
  • 1/2 liter piskefløde
  • 250 gr. friske jordbær

Tilberedning

  1. Æggehvide og æggeblomme piskes med sukker og vanilie
  2. Pisk fløden stiv i en anden skål
  3. Mos jordbær til en puré
  4. Vend jordbær og flødeskum sammen med æggeskummet
  5. Put i fryser minimum 4-5 timer, gerne natten over