Brownies
Fra Opskrifter
Version fra 23. dec. 2008, 10:36 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Brownies {{AdSenseInsidePostRight}} Den ''skal'' helst være lidt faldet sammen i midten. == Ingredienser == * 3 æg * 2...)
Den skal helst være lidt faldet sammen i midten.
Ingredienser
- 3 æg
- 200 gr. sukker
- 150 gr. hakkede mandler
- 100 gr. mørk chokolade
- 125 gr. smør
- 75 gr. hvedemel
- 1 spsk. vaniliesukker
- 1 tsk. bagepulver
- Drys: 50 gr. hakkede mandler
Tilberedning
- Tænd for ovnen
- Smelt chokolade over vandbad og rør smør i til det smelter
- Pisk æg og sukker luftigt
- Rør forsigtigt chokolademassen og de hakkede mandler i
- Sigt mel, vaniliesukker og bagepulver sammen og bland det i æggemassen
- Belæg en bradepande med bagepapir (ca. 20x30cm) og hæld dejen i
- Drys med mandler
- Bages ved 150-160 grader varmluft i ca. 25 minutter