Brownies

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Brownies

Den skal helst være lidt faldet sammen i midten.

Ingredienser

  • 100 gr. mandler
  • 250 gr. mørk chokolade
  • 135 gr. smør
  • 5 æg
  • 380 gr. sukker
  • 65 gr. hvedemel
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. salt
  • 2 spsk. kakao

Tilberedning

  1. Tænd for ovnen
  2. Hak mandlerne groft
  3. Smelt chokolade over vandbad og rør smør i til det smelter
  4. Pisk æg og sukker luftigt
  5. Rør forsigtigt den smeltede chokoladeblanding i æggene
  6. Sigt mel, bagepulver, salt og kakao i
  7. Rør dejen godt sammen, og tilsæt mandlerne
  8. Bages i bradepande (24x24 cm) ved 170 grader varmluft i ca. 40 minutter