Chokolademuffins med prinsessepynt: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Chokolademuffins med prinsessepynt De bliver lige så fedtede som de er gode. Man kan jo sagtens lave dem uden denne fine pynt. Så er...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_2140.jpg|right|thumb|400px|Chokolademuffins med prinsessepynt]] | [[Image:IMG_2140.jpg|right|thumb|400px|Chokolademuffins med prinsessepynt]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
De bliver lige så fedtede som de er gode. | De bliver lige så fedtede som de er gode. |
Nuværende version fra 7. jun. 2009, 19:50
De bliver lige så fedtede som de er gode.
Man kan jo sagtens lave dem uden denne fine pynt. Så er det "bare" chokolademuffins.
Ingredienser
(12 stk.)
- (husk muffinsforme)
- 1 1/2 dl. mel
- 4 spsk. kakao
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniliepulver
- 1 dl. sukker
- 1 1/2 dl. oliemargarine
- 1 dl. letmælk
- 3 æg
Fyld
Fyldet behøver man ikke at lave. De går fint uden også.
- 1/2 dl. creme fraiche
- 12 små stykker mørk chokolade
Glasur
- 1 1/2 dl. flormelis
- 1 spsk. vand
Pynt
- alt muligt, eksempelvis som på billedet
Tilberedning
- Mel, kakao, bagepulver, vaniliepulver og sukker røres sammen i en skål
- Oliemargarine, mælk og blommerne fra æggene blandes i en anden skål
- Pisk æggehviderne stive (eller bare tilsæt sammen med æggene, hvis du har lidt travlt)
- Bland tørre og våde ingredienser sammen
- Vend forsigtigt de piskede æggehvider i dejen
- Kom papirsforme i muffinsformene
- Fordel dejen ligeligt i formene
- Læg en tsk. creme fraice og et stykke chokolade på hver
- Bagetid 10-15 minutter ved 180 grader varmluft
- Glasuren fordeles over muffins når de er afkølet
- Evt. pynt