Chokolademuffins med prinsessepynt
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
De bliver lige så fedtede som de er gode.
Man kan jo sagtens lave dem uden denne fine pynt. Så er det "bare" chokolademuffins.
Ingredienser
(12 stk.)
- (husk muffinsforme)
- 1 1/2 dl. mel
- 4 spsk. kakao
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniliepulver
- 1 dl. sukker
- 1 1/2 dl. oliemargarine
- 1 dl. letmælk
- 3 æg
Fyld
Fyldet behøver man ikke at lave. De går fint uden også.
- 1/2 dl. creme fraiche
- 12 små stykker mørk chokolade
Glasur
- 1 1/2 dl. flormelis
- 1 spsk. vand
Pynt
- alt muligt, eksempelvis som på billedet
Tilberedning
- Mel, kakao, bagepulver, vaniliepulver og sukker røres sammen i en skål
- Oliemargarine, mælk og blommerne fra æggene blandes i en anden skål
- Pisk æggehviderne stive (eller bare tilsæt sammen med æggene, hvis du har lidt travlt)
- Bland tørre og våde ingredienser sammen
- Vend forsigtigt de piskede æggehvider i dejen
- Kom papirsforme i muffinsformene
- Fordel dejen ligeligt i formene
- Læg en tsk. creme fraice og et stykke chokolade på hver
- Bagetid 10-15 minutter ved 180 grader varmluft
- Glasuren fordeles over muffins når de er afkølet
- Evt. pynt