Blåbærmuffins: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Blåbærmuffins Prøv dem ogå med citronsaft, æble, kanel, chokolade, .. you name it, .. istedet for blåbær. == Ingre...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_4600_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Blåbærmuffins]] | [[Image:IMG_4600_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Blåbærmuffins]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
Prøv dem ogå med citronsaft, æble, kanel, chokolade, .. you name it, .. istedet for blåbær. | Prøv dem ogå med citronsaft, æble, kanel, chokolade, .. you name it, .. istedet for blåbær. |
Nuværende version fra 7. jun. 2009, 19:33
Prøv dem ogå med citronsaft, æble, kanel, chokolade, .. you name it, .. istedet for blåbær.
Ingredienser
(ca. 15-16 stk.)
- (husk at have muffinsforme)
- 2 æg
- 2 dl. sukker
- 50 gr. smør
- 1 dl. mælk
- 3 dl. hvedemel
- 1,5 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- fyld: Blåbær (eller andet godt)
Tilberedning
- Start med at tænde for ovnen på 200 grader
- Pisk æg og sukker sammen, til det bliver hvidt og luftigt
- Smelt smørret i en gryde og bland mælken i
- Pisk det blandingen af mælk og smør ned i æggemassen
- Tilsæt resten, og rør det sammen
- Fyld i muffinsforme
- Bages 12 minutter