Æbleskiver: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * blah == Tilberedning == # blah [[Category:3 S...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_5399_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver]] | [[Image:IMG_5399_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Der er altså intet så godt, som enten lune æbleskiver eller pandekager, næsten direkte fra panden. Og glem med det samme industri-palmin-æbleskiver, der bare varmes i ovnen. De kommer altså ikke nær hjemmelavede æbleskiver, hvor hviderne er pisket stive og det hele. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* | (ca. 50 stk.) | ||
* 375 gr. hvedemel | |||
* 1 tsk. sukker | |||
* 1/2 liter mælk | |||
* 5 æggeblommer | |||
* 5 æggehvider | |||
* 250 gr. margarine | |||
* 1/2 tsk. salt | |||
* Margarine til bagning | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# | # Smelt margarinen og lad den køle let af | ||
# Rør mel, sukker og mælk sammen | |||
# Æggeblommerne røres i sammen med den smeltede margarine | |||
# Pisk æggehviderne stive og vend dem ''forsigtigt'' i dejen | |||
# Bages på en æbleskivepande | |||
[[Category:3 Stjerner]] | [[Category:3 Stjerner]] | ||
[[Category:Julemad]] | [[Category:Julemad]] |
Nuværende version fra 1. nov. 2008, 15:33
Der er altså intet så godt, som enten lune æbleskiver eller pandekager, næsten direkte fra panden. Og glem med det samme industri-palmin-æbleskiver, der bare varmes i ovnen. De kommer altså ikke nær hjemmelavede æbleskiver, hvor hviderne er pisket stive og det hele.
Ingredienser
(ca. 50 stk.)
- 375 gr. hvedemel
- 1 tsk. sukker
- 1/2 liter mælk
- 5 æggeblommer
- 5 æggehvider
- 250 gr. margarine
- 1/2 tsk. salt
- Margarine til bagning
Tilberedning
- Smelt margarinen og lad den køle let af
- Rør mel, sukker og mælk sammen
- Æggeblommerne røres i sammen med den smeltede margarine
- Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen
- Bages på en æbleskivepande