Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 2: | Linje 2: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
(4 personer) | |||
=== Kødsovsen === | |||
* 100 gr. bacon i tern | * 100 gr. bacon i tern | ||
* 1/2 kg skinkekød | * 1/2 kg skinkekød | ||
Linje 13: | Linje 16: | ||
* 3 dl. grøntsagsbouillon | * 3 dl. grøntsagsbouillon | ||
* 1/4 liter creme fine | * 1/4 liter creme fine | ||
* Salt & peber | * Salt & peber | ||
* Olie | * Olie | ||
=== Tilbehør === | |||
* Ris | |||
* Hakket persille (pynt) | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == |
Versionen fra 9. feb. 2008, 16:27
Ingredienser
(4 personer)
Kødsovsen
- 100 gr. bacon i tern
- 1/2 kg skinkekød
- Evt. lidt coctailpølser
- 1 spsk. paprika
- 250 gr. champignon
- 1/2 broccolihoved
- 3 gulerødder
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 1/4 liter creme fine
- Salt & peber
- Olie
Tilbehør
- Ris
- Hakket persille (pynt)
Tilberedning
- Kog risene.
- Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
- Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
- Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
- Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
- Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved (samt coctailpølser, hvis ønsket)
- Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.