Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1418_web.jpg|right|thumb|Skinke i paprikasovs]]
== Ingredienser ==
== Ingredienser ==


Linje 4: Linje 5:
* 100 gr. bacon i tern
* 100 gr. bacon i tern
* 1/2 kg skinkekød
* 1/2 kg skinkekød
* Evt. lidt coctailpølser
* 1 spsk. paprika
* 1 spsk. paprika
* 250 gr. champignon
* 250 gr. champignon
Linje 22: Linje 24:
# Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
# Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
# Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
# Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
# Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
# Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved (samt coctailpølser, hvis ønsket)
# Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
# Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber



Versionen fra 9. feb. 2008, 16:26

Skinke i paprikasovs

Ingredienser

  • Ris
  • 100 gr. bacon i tern
  • 1/2 kg skinkekød
  • Evt. lidt coctailpølser
  • 1 spsk. paprika
  • 250 gr. champignon
  • 1/2 broccolihoved
  • 3 gulerødder
  • 1 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 1/4 liter creme fine
  • Hakket persille (pynt)
  • Salt & peber
  • Olie

Tilberedning

  1. Kog risene.
  2. Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
  3. Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
  4. Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
  5. Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
  6. Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved (samt coctailpølser, hvis ønsket)
  7. Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber

Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.