Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: == Ingredienser == * 100 gr. bacon i tern * 1/2 kg skinkekød * 1 spsk. paprika * 250 gr. champignon * 1/2 broccolihoved * 3 gulerødder * 1 spsk. koncentreret tomatpuré * 3 d...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* Ris | |||
* 100 gr. bacon i tern | * 100 gr. bacon i tern | ||
* 1/2 kg skinkekød | * 1/2 kg skinkekød | ||
Linje 16: | Linje 17: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
Skær | # Kog risene. | ||
# Steg bacon sprødt på pande og læg dem på køkkenrulle på en tallerken | |||
# Skær skinkekødet i tynde strimlet og svits det i olien sammen med paprika | |||
# Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker | |||
# Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder og svits det hele sammen med kødet | |||
# Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved | |||
# Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber | |||
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille. | |||
[[Category:Ris]] | [[Category:Ris]] | ||
[[Category:Skinkekød]] | [[Category:Skinkekød]] | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] |
Versionen fra 9. feb. 2008, 16:21
Ingredienser
- Ris
- 100 gr. bacon i tern
- 1/2 kg skinkekød
- 1 spsk. paprika
- 250 gr. champignon
- 1/2 broccolihoved
- 3 gulerødder
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 1/4 liter creme fine
- Hakket persille (pynt)
- Salt & peber
- Olie
Tilberedning
- Kog risene.
- Steg bacon sprødt på pande og læg dem på køkkenrulle på en tallerken
- Skær skinkekødet i tynde strimlet og svits det i olien sammen med paprika
- Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
- Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder og svits det hele sammen med kødet
- Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
- Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.