Hakket kød på spyd ala mellemøsten: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_2094_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hakket kød på spyd ala mellemøsten]] | [[Image:IMG_2094_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hakket kød på spyd ala mellemøsten]] | ||
Server med [[Hummus]] og gode pitabrød. | Server med salat, [[Hummus]] og gode pitabrød. | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Versionen fra 24. mar. 2008, 12:38
Server med salat, Hummus og gode pitabrød.
Ingredienser
- Ting til Hummus
- 400 gr. oksekød
- 2 fed hvidløg
- Karry
- Paprika
- Barbecue
- Koriander
- Spidskommen
- Salt og peber
Tilberedning
- Kom igang med Hummus allerede dagen før
- Rør oksekød med krydderier (hvidløg knuses)
- Sæt på spyd
- Steg spyd på panden på alle sider