Æblekage: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Æblekage {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 250 gr. margarine * 250 gr. sukker * 300 gr. mel * 1,5 - 2 dl. mælk * 3 æ…') |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_0285.jpg|right|thumb|400px|Æblekage]] | [[Image:IMG_0285.jpg|right|thumb|400px|Æblekage]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Opskriften er som bagt i en bradepande men den egner sig også fint til at bages som muffins. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 1. nov. 2014, 12:00
Opskriften er som bagt i en bradepande men den egner sig også fint til at bages som muffins.
Ingredienser
- 250 gr. margarine
- 250 gr. sukker
- 300 gr. mel
- 1,5 - 2 dl. mælk
- 3 æg
- 3 tsk. bagepulver
- 6 æbler
- Kanelsukker
- Tilbehør: Flødeskum eller creme fraiche
Tilberedning
- Margarine og sukker røres blødt
- Æggene røres i
- Mel og bagepulver tilsættes
- Mælken røres i
- Æbler i både tilsættes
- Når alt er rørt sammen, hældes dejen i en smurt bradepande
- Strøs med kanelsukker
- Bag i ovnen ved 160 grader varmluft ca. 40 minutter
Server med flødeskum eller creme fraiche.