Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1418_web.jpg|right|thumb|Skinke i paprikasovs]] | [[Image:IMG_1418_web.jpg|right|thumb|400px|Skinke i paprikasovs]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 36: | Linje 37: | ||
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille. | Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille. | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] |
Versionen fra 17. aug. 2008, 14:34
Ingredienser
(4 personer)
Kødsovsen
- 100 gr. bacon i tern
- 1/2 kg skinkekød
- Evt. lidt coctailpølser
- 1 spsk. paprika
- 250 gr. champignon
- 1/2 broccolihoved
- 3 gulerødder
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 1/4 liter creme fine
- Salt & peber
- Olie
Tilbehør
- Ris
- Hakket persille (pynt)
Tilberedning
- Kog risene.
- Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
- Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
- Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
- Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
- Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved (samt coctailpølser, hvis ønsket)
- Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.