Shepherds Pie ala India: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_3007_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Shepherds Pie ala India]]
[[Image:IMG_3007_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Shepherds Pie ala India]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


Her er en indisk variation af [[Shepherds Pie|den traditionelle udgave af Shepherds Pie]].
Her er en indisk variation af [[Shepherds Pie|den traditionelle udgave af Shepherds Pie]].

Nuværende version fra 7. feb. 2010, 19:29

Shepherds Pie ala India

Her er en indisk variation af den traditionelle udgave af Shepherds Pie.

Ingredienser

Kartoffelmos

  • 3/4 kg skrællede kartofler
  • 25 gr. smør
  • lidt mælk

Kødsovs

  • 1 hakket løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. fintrevet ingefær
  • 1 finthakket chili uden kerner (kan udelades)
  • 1/2 kg. hakket oksekød
  • 1/2 tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 dl. grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • evt. frisk koriander

Tilberedning

Start med at skrælle kartofler og sætte over til kogning

Kartoffelmos

  1. Hæld vandet fra kartoflerne når de er godt kogte, og mos dem
  2. Rør mosen med smør og mælk, og smag til med salt og peber

Kødsovs

  1. Brun løg, hvidløg, ingefær, og chili, til løgene er møre
  2. Tilsæt kød og krydderier, og brun det godt
  3. Kom tomat og bouillon ved, og lad det koge 20 min.
  4. Smag til med salt og peber, og drys evt. med koriander

Samle og bage

  1. Kom kødsaucen i et ovnfast fad, dæk med kartoffelmos
  2. Bag i ovnen ved 200 grader ca. 30 min.