Indiske pandebrød: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Indiske pandebrød Totalt nemt. Godt til suppe eller indiske retter. == Ingredienser == ''5-6 stk.'' * 1 spsk, majsolie...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 26: | Linje 26: | ||
[[Category:Indisk]] | [[Category:Indisk]] | ||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] | ||
Nuværende version fra 28. sep. 2008, 08:29
Totalt nemt. Godt til suppe eller indiske retter.
Ingredienser
5-6 stk.
- 1 spsk, majsolie
- lidt salt
- 0,75 dl. vand
- 125 gr. mel
- lidt olie til panden
Tilberedning
- Pisk salt, majsolie og vand sammen
- Ælt sammen med melet, og lad den hvile 25-30 minutter
- Del dejen i 5-6 klumper
- Rul hver klump tyndt ud
- Varm en pande godt op med lidt olie på
- "Bag" brødene på panden på begge sider