Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 7: | Linje 7: | ||
* 2 rødløg | * 2 rødløg | ||
* 250 gr. broccoli | * 250 gr. broccoli | ||
* 150-200 gr. bacon i tern | * 150-200 gr. bacon i tern | ||
* 5 æg | * 5 æg | ||
Linje 13: | Linje 12: | ||
* 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping) | * 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping) | ||
* 200 gr. hytteost | * 200 gr. hytteost | ||
* lidt timian | |||
* peber | * peber | ||
Linje 26: | Linje 26: | ||
# Drys bacon over | # Drys bacon over | ||
# Hæld ægge/oste-blandingen over | # Hæld ægge/oste-blandingen over | ||
# Drys lidt reven emmenthaler på toppen også | |||
# Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter | # Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter | ||
Nuværende version fra 9. sep. 2008, 20:19
Ingredienser
(ca. 4 personer)
- 2 rødløg
- 250 gr. broccoli
- 150-200 gr. bacon i tern
- 5 æg
- 1 dl. mælk
- 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
- 200 gr. hytteost
- lidt timian
- peber
Tilberedning
- Løgene pilles og skæres i både
- Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern
- Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag
- Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle
- Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
- Smør en tærtefadet
- Fordel løg og broccoli i tærtefadet
- Drys bacon over
- Hæld ægge/oste-blandingen over
- Drys lidt reven emmenthaler på toppen også
- Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter
Server med frisk salat.