Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon

Ingredienser

(ca. 4 personer)

  • 2 rødløg
  • 250 gr. broccoli
  • 150-200 gr. bacon i tern
  • 5 æg
  • 1 dl. mælk
  • 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
  • 200 gr. hytteost
  • lidt timian
  • peber

Tilberedning

  1. Løgene pilles og skæres i både
  2. Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern
  3. Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag
  4. Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle
  5. Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
  6. Smør en tærtefadet
  7. Fordel løg og broccoli i tærtefadet
  8. Drys bacon over
  9. Hæld ægge/oste-blandingen over
  10. Drys lidt reven emmenthaler på toppen også
  11. Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter

Server med frisk salat.