Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
(ca. 4 personer)
- 2 rødløg
- 250 gr. broccoli
- 150-200 gr. bacon i tern
- 5 æg
- 1 dl. mælk
- 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
- 200 gr. hytteost
- lidt timian
- peber
Tilberedning
- Løgene pilles og skæres i både
- Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern
- Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag
- Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle
- Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
- Smør en tærtefadet
- Fordel løg og broccoli i tærtefadet
- Drys bacon over
- Hæld ægge/oste-blandingen over
- Drys lidt reven emmenthaler på toppen også
- Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter
Server med frisk salat.