Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon == Ingredienser == (ca. 4 personer) * 2 rødløg * 250 gr. broccoli * lidt t...) |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 21: | Linje 21: | ||
# Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, ''afdryppes i et dørslag'' | # Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, ''afdryppes i et dørslag'' | ||
# Svits bacon sprødt på en pande, ''lad det ligge og suge på køkkenrulle'' | # Svits bacon sprødt på en pande, ''lad det ligge og suge på køkkenrulle'' | ||
# Æg, mælk, ost og | # Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen | ||
# Smør en tærtefadet | # Smør en tærtefadet | ||
# Fordel løg og broccoli i tærtefadet | # Fordel løg og broccoli i tærtefadet |
Versionen fra 9. sep. 2008, 20:18
Ingredienser
(ca. 4 personer)
- 2 rødløg
- 250 gr. broccoli
- lidt timian
- 150-200 gr. bacon i tern
- 5 æg
- 1 dl. mælk
- 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
- 200 gr. hytteost
- peber
Tilberedning
- Løgene pilles og skæres i både
- Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern
- Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag
- Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle
- Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
- Smør en tærtefadet
- Fordel løg og broccoli i tærtefadet
- Drys bacon over
- Hæld ægge/oste-blandingen over
- Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter
Server med frisk salat.