Kyllingefad: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1675_finished_web.jpg|right|thumb|Kyllingefad]]
[[Image:IMG_1675_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kyllingefad]]


Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.
Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.
Linje 35: Linje 35:
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Kartofler]]
[[Category:Sundt]]
[[Category:Sundt]]

Versionen fra 21. sep. 2008, 08:46

Kyllingefad

Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.

Ingredienser

  • 3 kyllingefileter
  • 1 kg kartofler
  • 2-3 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 gr. champignon
  • 3-4 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Paprika
  • Barbecue

(man kan også bruge bacon i tern, hvis man ønsker lidt ekstra)

Tilberedning

  1. Skræl kartoflerne og skær i grove skiver
  2. Skræl gulerødderne og skær i tern eller skiver
  3. Rens peberfrugt og skær i tern
  4. Rens champignon og del dem i halve
  5. Pil hvidløgsfed og del dem i halve
  6. Læg et stykke bagepapir i bunden af en bradepande
  7. Fordel grøntsagerne og hvidløget i bradepanden
  8. Krydr med salt og peber samt paprika
  9. Læg kyllingefilterne over grøntsagerne
  10. Krydr fileterne med barbecue
  11. Steg midt i ovnen ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter

(hvis du bruger bacontern, så forsteg dem lidt på pande, dryp fedt af, og bland med grøntsagerne)