Hakket kød på spyd ala mellemøsten: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_2094_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hakket kød på spyd ala mellemøsten]] | [[Image:IMG_2094_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hakket kød på spyd ala mellemøsten]] | ||
Server med [[Hummus]] og gode pitabrød. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* Ting til [[Hummus]] | |||
* 400 gr. oksekød | * 400 gr. oksekød | ||
* 2 fed hvidløg | * 2 fed hvidløg | ||
Linje 14: | Linje 17: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# Kom igang med [[Hummus]] allerede dagen før | |||
# Rør oksekød med krydderier (hvidløg knuses) | # Rør oksekød med krydderier (hvidløg knuses) | ||
# Sæt på spyd | # Sæt på spyd |