Hummus: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 16: | Linje 16: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# Lad kikærter stå i blød natten over | |||
# Kog kikærterne i vand 1 time | |||
# Blend/mos kikærter med tahin, olie, citronsaft | |||
# Smag til med hvidløg og spidskommen | |||
# Tilsæt olie til den ønskede konsistens opnås (spæd evt. op med lidt vand) | |||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] | ||
[[Category:Sundt]] | [[Category:Sundt]] |
Nuværende version fra 23. mar. 2008, 19:49
Mellemøstligt tilbehør, der går til meget forskelligt.
Det er ret nemt, men man kommer ikke lige på at lave hummus, for det skal stå i blød natten over og koge 1 time.
Ingredienser
- 400 gr. kikærter (stå i blød natten over)
- 1 dl. olivenolie
- 1 spsk. stødt spidskommen
- 4-5 fed hvidløg
- Saften fra 1/2 citron
- 2 spsk. tahin
Tilberedning
- Lad kikærter stå i blød natten over
- Kog kikærterne i vand 1 time
- Blend/mos kikærter med tahin, olie, citronsaft
- Smag til med hvidløg og spidskommen
- Tilsæt olie til den ønskede konsistens opnås (spæd evt. op med lidt vand)