Tabouleh: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 32: | Linje 32: | ||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] | ||
[[Category:Arabisk]] | [[Category:Arabisk]] | ||
[[Category:Salat]] |
Nuværende version fra 11. okt. 2008, 15:40
Ingredienser
Salaten
- 3 dl. bulgur
- 4,5 dl. vand
- 1/2 agurk
- 3 tomater
- 1 rød peber (eller lidt mindre)
- 1/2 rødløg
Marinade
- Saften fra 1/2 citron
- 2 spsk. olivenolie
- 1/2 bundt hakket persille
- 1 lille fed hvidløg
- 1 tsk. stødt spidskommen
- Salt og peber
Tilberedning
- Kog bulgur i vandet i 10 minutter og lad det trække 10 minutter
- Bulguren afkøles
- Skær tomater, agurk, peberfrugter og rødløg i helt små tern
- Bland citronsaft, olie, hakket persille, presset hvidløg, spidskommen salt og peber til marinade
- Bland det hele