Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: == Ingredienser == * 100 gr. bacon i tern * 1/2 kg skinkekød * 1 spsk. paprika * 250 gr. champignon * 1/2 broccolihoved * 3 gulerødder * 1 spsk. koncentreret tomatpuré * 3 d...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(6 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1418_web.jpg|right|thumb|400px|Skinke i paprikasovs]] | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
(4 personer) | |||
=== Kødsovsen === | |||
* 100 gr. bacon i tern | * 100 gr. bacon i tern | ||
* 1/2 kg skinkekød | * 1/2 kg skinkekød | ||
* Evt. lidt coctailpølser | |||
* 1 spsk. paprika | * 1 spsk. paprika | ||
* 250 gr. champignon | * 250 gr. champignon | ||
Linje 9: | Linje 16: | ||
* 1 spsk. koncentreret tomatpuré | * 1 spsk. koncentreret tomatpuré | ||
* 3 dl. grøntsagsbouillon | * 3 dl. grøntsagsbouillon | ||
* 1/4 liter | * 1/4 liter madlavningsfløde | ||
* Salt & peber | * Salt & peber | ||
* Olie | * Olie | ||
=== Tilbehør === | |||
* Ris | |||
* Hakket persille (pynt) | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
Skær | # Kog risene. | ||
# Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken | |||
# Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika | |||
# Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker | |||
# Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet | |||
# Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og fløde ved (samt coctailpølser, hvis ønsket) | |||
# Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber | |||
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille. | |||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] |
Nuværende version fra 17. aug. 2008, 18:23
Ingredienser
(4 personer)
Kødsovsen
- 100 gr. bacon i tern
- 1/2 kg skinkekød
- Evt. lidt coctailpølser
- 1 spsk. paprika
- 250 gr. champignon
- 1/2 broccolihoved
- 3 gulerødder
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 1/4 liter madlavningsfløde
- Salt & peber
- Olie
Tilbehør
- Ris
- Hakket persille (pynt)
Tilberedning
- Kog risene.
- Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
- Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
- Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
- Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
- Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og fløde ved (samt coctailpølser, hvis ønsket)
- Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.