Bøffer i folie: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1907_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Bøffer i folie]] | [[Image:IMG_1907_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Bøffer i folie]] | ||
Server med [[ | Server med [[Hasselback kartofler]]. | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* Kartofler til [[ | * Kartofler til [[Hasselback kartofler]] | ||
* 400 gr. hakket oksekød | * 400 gr. hakket oksekød | ||
* 250 gr. champignon | * 250 gr. champignon | ||
Linje 15: | Linje 15: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# Lav [[ | # Lav [[Hasselback kartofler]] | ||
# Form bøffer og steg på panden | # Form bøffer og steg på panden | ||
# Rens og snit grøntsager i små tern | # Rens og snit grøntsager i små tern | ||
Linje 25: | Linje 25: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category: | [[Category:Sundt]] |
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:34
Server med Hasselback kartofler.
Ingredienser
- Kartofler til Hasselback kartofler
- 400 gr. hakket oksekød
- 250 gr. champignon
- 2 løg
- 4 tomater
- 1 grøn peber
- Kartofler
Tilberedning
- Lav Hasselback kartofler
- Form bøffer og steg på panden
- Rens og snit grøntsager i små tern
- Svits grøntsager på en pande
- Løg bøffer i et stykke folie
- Læg grøntsagerne over bøfferne og pak det ind
- Steg i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter