Grøntsagssuppe med kylling: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|Grøntsagssuppe med kylling == Ingredienser == * 2 kyllingefileter * 1 spsk. karry * 1 tsk. olie * 1 rødløg * 1 fed hvidløg ...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1962_finished_web.jpg|right|thumb|Grøntsagssuppe med kylling]] | [[Image:IMG_1962_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Grøntsagssuppe med kylling]] | ||
En god, nem og ikke mindst sund, suppe. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 35: | Linje 37: | ||
[[Category:Suppe]] | [[Category:Suppe]] | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Sundt]] | [[Category:Sundt]] |
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:30
En god, nem og ikke mindst sund, suppe.
Ingredienser
- 2 kyllingefileter
- 1 spsk. karry
- 1 tsk. olie
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 liter kogevand fra kyllingen eller grøntsagsbouillon
- 2 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 dl. cremefine
- Salt og peber
- Evt. lidt chili, hvis den ønskes stærk
- Persille
- Brød som tilbehør
Tilberedning
- Kog kyllingefileterne i letsaltet vand
- Skær kyllingen i mindre stykker
- Skær løg, hvidløg og peberfrugter i tern
- Brænd karryen af i olien
- Tilsæt løg, hvidløg og rødløg, og spæd med kogevand løbende
- Tilsæt tomaterne og lad det koge 10 min.
- Tilsæt cremefine
- Smag til med salt og peber (og evt. chili)
- Tilsæt kyllingen
- Pynt med hakket persille
- Server med brød.