Grøntsagssuppe med kylling
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
En god, nem og ikke mindst sund, suppe.
Ingredienser
- 2 kyllingefileter
- 1 spsk. karry
- 1 tsk. olie
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 liter kogevand fra kyllingen eller grøntsagsbouillon
- 2 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 dl. cremefine
- Salt og peber
- Evt. lidt chili, hvis den ønskes stærk
- Persille
- Brød som tilbehør
Tilberedning
- Kog kyllingefileterne i letsaltet vand
- Skær kyllingen i mindre stykker
- Skær løg, hvidløg og peberfrugter i tern
- Brænd karryen af i olien
- Tilsæt løg, hvidløg og rødløg, og spæd med kogevand løbende
- Tilsæt tomaterne og lad det koge 10 min.
- Tilsæt cremefine
- Smag til med salt og peber (og evt. chili)
- Tilsæt kyllingen
- Pynt med hakket persille
- Server med brød.