Æblekage: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Æblekage {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 250 gr. margarine * 250 gr. sukker * 300 gr. mel * 1,5 - 2 dl. mælk * 3 æ…')
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_0285.jpg|right|thumb|400px|Æblekage]]
[[Image:IMG_0285.jpg|right|thumb|400px|Æblekage]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
Opskriften er som bagt i en bradepande men den egner sig også fint til at bages som muffins.


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Nuværende version fra 1. nov. 2014, 12:00

Æblekage

Opskriften er som bagt i en bradepande men den egner sig også fint til at bages som muffins.

Ingredienser

  • 250 gr. margarine
  • 250 gr. sukker
  • 300 gr. mel
  • 1,5 - 2 dl. mælk
  • 3 æg
  • 3 tsk. bagepulver
  • 6 æbler
  • Kanelsukker
  • Tilbehør: Flødeskum eller creme fraiche

Tilberedning

  1. Margarine og sukker røres blødt
  2. Æggene røres i
  3. Mel og bagepulver tilsættes
  4. Mælken røres i
  5. Æbler i både tilsættes
  6. Når alt er rørt sammen, hældes dejen i en smurt bradepande
  7. Strøs med kanelsukker
  8. Bag i ovnen ved 160 grader varmluft ca. 40 minutter

Server med flødeskum eller creme fraiche.