Kyllingefad: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1675_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kyllingefad]] | [[Image:IMG_1675_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kyllingefad]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
Nemt at lave, sundt at spise, smager godt. | Nemt at lave, sundt at spise, smager godt. |
Nuværende version fra 7. feb. 2010, 19:30
Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.
Ingredienser
- 3 kyllingefileter
- 1 kg kartofler
- 2-3 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 250 gr. champignon
- 3-4 fed hvidløg
- Salt og peber
- Paprika
- Barbecue
(man kan også bruge bacon i tern, hvis man ønsker lidt ekstra)
Tilberedning
- Skræl kartoflerne og skær i grove skiver
- Skræl gulerødderne og skær i tern eller skiver
- Rens peberfrugt og skær i tern
- Rens champignon og del dem i halve
- Pil hvidløgsfed og del dem i halve
- Læg et stykke bagepapir i bunden af en bradepande
- Fordel grøntsagerne og hvidløget i bradepanden
- Krydr med salt og peber samt paprika
- Læg kyllingefilterne over grøntsagerne
- Krydr fileterne med barbecue
- Steg midt i ovnen ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter
(hvis du bruger bacontern, så forsteg dem lidt på pande, dryp fedt af, og bland med grøntsagerne)