Jordbærkage: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Jordbærkage {AdSenseInsidePostRight} == Ingredienser == * 200 gr. mørk chokolade * 250 gr. digestive kiks * 1/4 liter piskefløde * ...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1078.jpg|right|thumb|400px|Jordbærkage]] | [[Image:IMG_1078.jpg|right|thumb|400px|Jordbærkage]] | ||
{AdSenseInsidePostRight} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 21: | Linje 21: | ||
[[Category:Kage]] | [[Category:Kage]] | ||
[[Category:Nemt]] |
Nuværende version fra 6. apr. 2009, 18:00
Ingredienser
- 200 gr. mørk chokolade
- 250 gr. digestive kiks
- 1/4 liter piskefløde
- 500 gr. jordbær
Tilberedning
- Bræk chokoladen i stykker og smelt den i en skål over vandbad
- Knus/smuldr digestive kiks i små stykker ned i den smeltede chokolade
- Bland det godt sammen
- Smøres i en springform, beklædt med bagepapir (glattes godt ud med en ske så det bliver til en bund)
- Stil i køleskab, til den er helt afkølet
- Bunden vendes ud på et fad
- Fløden piskes til skum og fordeles ovenpå bunden
- Jordbær deles i halve eller kvarte og lægges ovenpå flødeskum