Hjemmelavet jordbæris: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hjemmelavet jordbæris == Ingredienser == (1-1,5 liter) * 75 gr. rørsukker * 1 tsk. vaniliepulver * 1 bæger pasteurise...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_2926_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavet jordbæris]] | [[Image:IMG_2926_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavet jordbæris]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 23. okt. 2008, 20:14
Ingredienser
(1-1,5 liter)
- 75 gr. rørsukker
- 1 tsk. vaniliepulver
- 1 bæger pasteuriserede æggehvide
- 1 bæger pasteuriserede æggeblomme
- 1/2 liter piskefløde
- 250 gr. friske jordbær
Tilberedning
- Æggehvide og æggeblomme piskes med sukker og vanilie
- Pisk fløden stiv i en anden skål
- Mos jordbær til en puré
- Vend jordbær og flødeskum sammen med æggeskummet
- Put i fryser minimum 4-5 timer, gerne natten over