Mozarellapasta: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Mozarellapasta Superskøn sommerret. Spises med det samme den blandes. == Ingredienser == * 400-500 gr. frisk båndpasta...) |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 9: | Linje 9: | ||
* 2,5 dl. bouillon | * 2,5 dl. bouillon | ||
* 2 løg | * 2 løg | ||
* | * 2 pk. eller 250 gr. frisk mozarella | ||
* 250 gr. cherrytomater | * 250 gr. cherrytomater | ||
* 2 spsk. olivenolie | * 2 spsk. olivenolie | ||
Linje 31: | Linje 31: | ||
[[Category:3 Stjerner]] | [[Category:3 Stjerner]] | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:41
Superskøn sommerret. Spises med det samme den blandes.
Ingredienser
- 400-500 gr. frisk båndpasta
- 250-300 gr. bacon i skiver
- 2,5 dl. bouillon
- 2 løg
- 2 pk. eller 250 gr. frisk mozarella
- 250 gr. cherrytomater
- 2 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 dl. frisk basilikum
- Salt og peber
- Evt. brød til
Tilberedning
- Sæt vand over til pastaen (skal først koges kort før blanding)
- Steg bacon sprødt og bræk i mindre stykker
- Skræl løg og skær i tern
- Kog løgtern i bouillon i ca. 5 minutter
- Skær den friske mozarella i små tern
- Vask og halvér cherrytomaterne
- Pil hvidløg
- Når det hele er klart, koges den friske pasta
- Bland det hele sammen med den friske, varme pasta (hvidløg presses udover)