Mozarellapasta
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Superskøn sommerret. Spises med det samme den blandes.
Ingredienser
- 400-500 gr. frisk båndpasta
- 250-300 gr. bacon i skiver
- 2,5 dl. bouillon
- 2 løg
- 2 pk. eller 250 gr. frisk mozarella
- 250 gr. cherrytomater
- 2 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 dl. frisk basilikum
- Salt og peber
- Evt. brød til
Tilberedning
- Sæt vand over til pastaen (skal først koges kort før blanding)
- Steg bacon sprødt og bræk i mindre stykker
- Skræl løg og skær i tern
- Kog løgtern i bouillon i ca. 5 minutter
- Skær den friske mozarella i små tern
- Vask og halvér cherrytomaterne
- Pil hvidløg
- Når det hele er klart, koges den friske pasta
- Bland det hele sammen med den friske, varme pasta (hvidløg presses udover)