Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 2: Linje 2:
== Ingredienser ==
== Ingredienser ==


* Ris
(4 personer)
 
=== Kødsovsen ===
 
* 100 gr. bacon i tern
* 100 gr. bacon i tern
* 1/2 kg skinkekød
* 1/2 kg skinkekød
Linje 13: Linje 16:
* 3 dl. grøntsagsbouillon
* 3 dl. grøntsagsbouillon
* 1/4 liter creme fine
* 1/4 liter creme fine
* Hakket persille (pynt)
* Salt & peber
* Salt & peber
* Olie
* Olie
=== Tilbehør ===
* Ris
* Hakket persille (pynt)


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==

Versionen fra 9. feb. 2008, 16:27

Skinke i paprikasovs

Ingredienser

(4 personer)

Kødsovsen

  • 100 gr. bacon i tern
  • 1/2 kg skinkekød
  • Evt. lidt coctailpølser
  • 1 spsk. paprika
  • 250 gr. champignon
  • 1/2 broccolihoved
  • 3 gulerødder
  • 1 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 1/4 liter creme fine
  • Salt & peber
  • Olie

Tilbehør

  • Ris
  • Hakket persille (pynt)

Tilberedning

  1. Kog risene.
  2. Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
  3. Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
  4. Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
  5. Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
  6. Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved (samt coctailpølser, hvis ønsket)
  7. Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber

Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.