Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 18: | Linje 18: | ||
# Kog risene. | # Kog risene. | ||
# Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken | |||
# Steg bacon sprødt på pande og læg | # Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika | ||
# Skær skinkekødet i tynde | |||
# Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker | # Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker | ||
# Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder og svits det hele sammen med kødet | # Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet | ||
# Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved | # Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved | ||
# Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber | # Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber |
Versionen fra 9. feb. 2008, 16:22
Ingredienser
- Ris
- 100 gr. bacon i tern
- 1/2 kg skinkekød
- 1 spsk. paprika
- 250 gr. champignon
- 1/2 broccolihoved
- 3 gulerødder
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 1/4 liter creme fine
- Hakket persille (pynt)
- Salt & peber
- Olie
Tilberedning
- Kog risene.
- Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
- Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
- Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
- Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
- Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
- Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.