Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon == Ingredienser == (ca. 4 personer) * 2 rødløg * 250 gr. broccoli * lidt t...)
 
No edit summary
 
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke)
Linje 7: Linje 7:
* 2 rødløg
* 2 rødløg
* 250 gr. broccoli
* 250 gr. broccoli
* lidt timian
* 150-200 gr. bacon i tern
* 150-200 gr. bacon i tern
* 5 æg
* 5 æg
Linje 13: Linje 12:
* 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
* 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
* 200 gr. hytteost
* 200 gr. hytteost
* lidt timian
* peber
* peber


Linje 21: Linje 21:
# Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, ''afdryppes i et dørslag''
# Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, ''afdryppes i et dørslag''
# Svits bacon sprødt på en pande, ''lad det ligge og suge på køkkenrulle''
# Svits bacon sprødt på en pande, ''lad det ligge og suge på køkkenrulle''
# Æg, mælk, ost og hytteost piskes sammen
# Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
# Smør en tærtefadet
# Smør en tærtefadet
# Fordel løg og broccoli i tærtefadet
# Fordel løg og broccoli i tærtefadet
# Drys bacon over
# Drys bacon over
# Hæld ægge/oste-blandingen over
# Hæld ægge/oste-blandingen over
# Drys lidt reven emmenthaler på toppen også
# Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter
# Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter



Nuværende version fra 9. sep. 2008, 20:19

Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon

Ingredienser

(ca. 4 personer)

  • 2 rødløg
  • 250 gr. broccoli
  • 150-200 gr. bacon i tern
  • 5 æg
  • 1 dl. mælk
  • 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
  • 200 gr. hytteost
  • lidt timian
  • peber

Tilberedning

  1. Løgene pilles og skæres i både
  2. Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern
  3. Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag
  4. Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle
  5. Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
  6. Smør en tærtefadet
  7. Fordel løg og broccoli i tærtefadet
  8. Drys bacon over
  9. Hæld ægge/oste-blandingen over
  10. Drys lidt reven emmenthaler på toppen også
  11. Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter

Server med frisk salat.