Pizzaboller
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
10 stk store eller 20 stk. almindelig størrelse
Dej
- 25 gr. gær
- 1/2 liter lunkent vand
- ca. 600 gr. hvedemel
- Salt
Topping
- 2 dl. tomatpure
- 200 gr. skinke i tynde strimler
- 200 gr. revet ost
- Olivenolie
- Tørret oregano
Tilberedning
Dej
- Opløs gær i vand
- Tilsæt mel og salt
- Ælt dejen godt sammen
- Lad dejen hæve 30 minutter
Topping
- Tomater, løg og hvidløg skæres i små tern
- Lad det simre i olien og tilsæt skinkestrimler
- Skal stå uden låg 10 minutter og smag til med salt, peber og oregano
- Væden skal være næsten væk
Samle og bage
- Form dejen som almindelige boller, men tryk dem lidt flade på bagepapir på en plade (1/2 bollestørrelse hvis man ikke ønsker store brød)
- Put tomatpure på hver bolle og glat ud med ske
- Tilsæt skinke og ost
- Stænk med lidt olivenolie og drys med oregano
- Bag pizzabollerne i ovnen ved 225 grader ca. 15 minutter