Pastafad med pølser
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
- 500 gr. pasta
- 1 løg
- 1 spsk. olie
- 1 fed hvidløg
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 tsk. oregano
- 1/4 tsk. timian
- Salt og peber
- 1 pakke store, gode pølser
- 200 gr. hytteost
- 100 gr. reven mozarellaost
Tilberedning
- Kog pastaen
- Hak løget
- Løget svitses i olie
- Presset hvidløg, tomater og krydderier tilsættes
- Pølsen skæres i skiver og kommes i gryden
- Retten skal nu simre ca. 5 minutter
- Tag gryden af varmen og vend hytteosten i
- Hæld den kogte pasta i et stort, smurt ovnfast fad
- Tomat-/pølseblandingen hældes over
- Drys med osten
- Gratineres i ovnen i ca. 25 minutter ved 180 grader varmluft